واکسن خوراکی مبارزه با بیماری آلزایمر

دانشمندان می گویند استفاده از گوجه در واکسن خوراکی تاثیر چشمگیری در مبارزه با بیماری آلزایمر دارد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از پایگاه اینترنتی یاهو، دانشمندان بعد از اینکه دریافتند بعضی انواع بتا امیلوید که یک پروتئین چسبناک است سبب ابتلا به آلزایمر می شود، سعی در ساخت واکسن گیاهی برای مبارزه با بیماری آلزایمر کردند.

پژوهشگران می گویند گوجه گزینه خوبی برای تولید واکسن است زیرا می توان آن را بدون گرم کردن که باعث از بین رفتن اثر ایمن سازی واکسن می شود مصرف کرد.

بررسی های قبلی نشان داده بود کاهش ذخیره بتا امیولید باعث جلوگیری از مرگ سلول های مغزی و تاخیر در ابتلا به آلزایمر می شود.   

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد